tyonhakija - Accento Oy Ab

Työnhakija Autamme sinua löytämään myyntityötä

Pohjanmaa tarvitsee lisää huippumyyjiä ja rautaisia myynnin esimiehiä. Oletko sinä seuraava huippumyyjä tai myynnin esimies?

Etsitkö myyntityötä?

Accento oy on yritys, joka tarjoaa yrityksille räätälöityjä konsultti ja asiantuntijapalveluita sekä henkilökunnan rekrytointi ja koulutuspalveluita.

Pohjanmaa tarvitsee lisää huippumyyjiä ja rautaisia myynnin esimiehiä.

Siksi etsimme juuri sinua. Ota rohkeasti yhteyttä, vaikka et työskentelisikään tällä hetkellä myynnin parissa. Kerro itsestäsi, joko puhelimitse tai sähköpostitse. Voit tietenkin lähettää tietosi postin välityksellä. Jos vastaat mielestämme tulevaisuuden myynnin ammattilaisen vaatimuksiin, voimme tarjota tai etsimme sinulle uusia haasteita myynnin parissa Vaasan talous alueella. Kaikki hakemukset ja kyselyt käsitellään luottamuksellisesti.

Mitä taitoja ja ominaisuuksia tarvitaan?

Mielestämme huippumyyjän tärkeimpiä ominaisuuksia ovat: oikea asenne, kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, pystyä keskittymään olennaiseen, saada kaupat päätökseen, asiakastyytyväisyyden tärkeyden ymmärtäminen, omasta fyysisestä ja psyykkisestä kunnosta huolehtiminen, halu uuden oppimiseen.

Esimieheltä täytyy lisäksi löytyä: Kovaa uskoa omaan osaamiseen, paineensietokykyä, kokonaisvastuun hallintaa, kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä, osata innostaa ja motivoida muita huippusuorituksiin. Jos olet samoilla linjoilla kanssamme niin odotamme innolla yhteydenottoasi.

Yhteystiedot: Accento Oy Ab - Tj. Rainer Nordström Nöötöntie 90 65610 Mustasaari - puh: 044 3215094 - email: rainer.nordstrom@accento.fi