yritys - Accento Oy Ab

Accento Oy Ab Accelerating your business

Accento tarjoaa räätälöityjä konsultti- ja asiantuntijapalveluita sekä henkilökunnan rekrytointi- ja koulutuspalveluita. Tarkoituksena on avustaa yrityksiä kehittymään, parantamaan asemaansa markkinoilla tai sopeutumaan nykyiseen markkinatilanteeseen. Tarjoamme palveluitamme lähinnä pienille ja keskisuurille yrityksille.

Taustatietoa Accentosta

Accento Oy yksityis yritys ja se on yhtiön johdon omistuksessa. Päämääränä on auttaa yrityksiä käsittelemään jatkuvasti ilmaantuvia muutoksia. Räätälöimällä palvelut asiakkaan tarpeitten mukaan voimme tarjota takuuvarman ratkaisun, joka toimii kullekin asiakkaalle.

Nämä palvelut tarjoavat yrityksille ja organisaatioille kustannustehokkaita, kokonaisvaltaisia ja nopeita ratkaisuja erilaisiin markkinointiin ja yrityskehitykseen liittyviin tarpeisiin. Accenton palvelujen avulla asiakkaamme voi vapauttaa resursseja omaan ydintoimintaansa, tehostaa organisaatiotaan ja lisätä myyntiään. Palveluita ohjataan joko suoraan Accenton omista tiloista tai läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Accenton toimipaikka sijoittuu Vaasaan.

Rainer Nordström, Toimitusjohtaja

  • Yli 20 vuoden kokemus johtavana myyjänä ja myyntijohtajana.
  • Luova ja idearikas markkinoinnin asiantuntija, joka ymmärtää koko yrityksen johtamisessa tarvittavaa analyyttista ajattelua
  • Menestyksekkäästi saavuttanut tuloksia ja vastannut yrityksen kannattavuudesta
  • Kehittänyt yritysten myynti- ja toimintaprosesseja